VVE inspectie Gemeente Deventer

VVE inspectie Gemeente Deventer

Om het gemeentelijk VVE-beleid te herijken verzocht de Gemeente om extra onderwijsinspecties op een vijftal VVE-locaties in Deventer. Drie van deze locaties zijn van Sam&ko. De inspecties zijn bedoeld om te kijken hoe we het doen in Deventer op het gebied van VVE en waar we nog kunnen verbeteren. Vorige week inspecteerden ze Kindcentrum Het Palet en Sam&abeltje, eind deze week KC Rivierenwijk.

Sam&abeltje (en de Cees Wilkeshuisschool) scoorde mooie voldoendes. We kunnen hier de samenwerking met o.a. school nog intensiveren. Het Palet haalde op bijna alles de hoogste scores. De samenwerking tussen Quo Vadis, Raster Welzijn en Sam&ko levert hier een totaalpakket op dat de kinderen én de wijk versterkt. De onderwijsinspectie gaf mee dat Kindcentrum Het Palet een voorbeeldlocatie is voor zowel de rest van de stad als voor Nederland!

Trots zijn we dan ook, op onze collega’s en de medewerkers van de scholen op beide locaties, die door hun ervaring en een fijne samenwerking wezenlijk bijdragen aan het welzijn en de toekomstkansen van de kinderen.