Vakantieopvang

Sporten, koken, dansen of creatief zijn

Kerstvakantie: 24 december t/m 4 januari 2019
Voorjaarsvakantie: 18 t/m 22 februari 2019
Meivakantie: 29 april t/m 3 mei 2019  (afhankelijk per school)
Zomervakantie: 15 juli t/m 23 augustus 2019

Sam&billy maandag t/m vrijdag
Sam&jaap maandag, dinsdag en donderdag
Sam&koos maandag, dinsdag en donderdag
Sam&michiel maandag, dinsdag en donderdag
Sam&pebbles maandag t/m vrijdag
Sam&pippi maandag t/m vrijdag
Sam&sjakie maandag t/m vrijdag

De buitenschoolse opvang (BSO) is ook geopend tijdens de vakanties (52 weken), dus niet alleen tijdens de 40 schoolweken. De vakantieopvang is van 08.00-18.30 uur op centrale BSO locaties verspreid over Deventer. In de vakantieperioden worden er op basis van thema’s leuke activiteiten georganiseerd. Ook is er dan meer tijd voor uitstapjes en bezoeken wij bijvoorbeeld de scouting, gaan we met de kinderen naar ‘Hof van Twello’ of lekker banjeren langs de IJssel. Ook op de vakantie BSO hebben wij een dagprogramma, deze nemen we iedere ochtend door met de kinderen. Dit geeft kinderen (op den duur) herkenning.

Wilt u graag van dag of vakantielocatie wisselen?
Dat kan! Geef dat dan uiterlijk acht weken voor aanvang van een vakantie aan ons door. Het wisselen van locatie en dag mag per schoolvakantie anders zijn. Ook als uw dochter of zoon niet naar de vakantieopvang komt en u wilt niet van dag of locatie wisselen, dan horen wij dat graag! Dan houden wij daar met onze activiteiten rekening mee.

Heeft u toch opvang tijdens de vakanties nodig?
Ook dat kan! Ook kinderen met 40 weken opvang zijn van harte welkom tijdens de vakanties. Op het overzicht kunt u zien welke vakantielocaties geopend zijn. U mag de vakantie-indeling aanhouden, maar u mag ook voor een andere locatie kiezen. De vakantie BSO is geopend van 08.00-18.30 uur, het is ook mogelijk om alleen de ochtend (08.00-13.00 uur) of middag te komen (13.00-18.30 uur). De tarieven voor de vakantieopvang vindt u hier.

Wilt u uw dochter of zoon aanmelden voor een vakantie dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice op 0570 – 85 71 00 of een e-mail sturen naar [email protected].