Stakingsdag 30 mei

Stakingsdag 30 mei

Woensdag 30 mei 2018 gaan een aantal basisscholen in Gelderland en Overijssel weer staken. Dit betekent dat waarschijnlijk veel scholen gesloten zijn op woensdag 30 mei. Om ouders te helpen met de opvang bieden wij op 30 mei opvang voor de hele dag of van 8.00 tot het einde van de normale schooldag.

Heb je een 52 weken contract en neem je opvang op de woensdag af, dan kun je kosteloos gebruik maken van onze opvang op 30 mei. Neem je geen opvang af op de woensdag of heb je een 40 weken pakket, dan kun je de opvang op deze dag bijkopen. Het uurtarief voor de opvang op deze stakingsdag (52 weken pakket) is € 6,98 per uur en € 7,78 per uur bij een pakket voor 40 weken. Ook kinderen van ouders die geen opvang bij ons afnemen zijn welkom. Zij kunnen opvang afnemen voor € 7,78 per uur.

Aanmelden?
Wil je opvang op 30 mei bij ons afnemen? Neem dan voor vrijdag 18 mei contact op met onze afdeling Klantenservice, zij zijn bereikbaar op
0570 – 85 71 00 of via [email protected] Je kunt het ook doorgeven aan onze pedagogisch medewerkers op locatie.

De locatie waar wij de opvang aanbieden kan afwijken van de normale locatie. Wij laten je na aanmelding voor de opvang op deze dag zo spoedig mogelijk weten waar jouw zoon of dochter wordt opgevangen. Uiterlijk vrijdag 18 mei hoor je van ons op welke locatie wij opvang bieden.