Staking basisonderwijs

Staking basisonderwijs

Ongetwijfeld heeft u vernomen dat op de Dag van de Leraar, donderdag 5 oktober 2017, een staking is uitgeroepen voor en door de leraren uit het basisonderwijs. Dit betekent dat veel scholen gesloten zijn op donderdag 5 oktober.

Heeft u donderdag 5 oktober opvang nodig? Wij bieden opvang aan voor de hele dag of van 8.00 tot het einde van de normale schooldag.

Heeft u een 52 weken contract en neemt u opvang op de donderdag af, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze opvang op 5 oktober. Neemt u geen opvang af op de donderdag of heeft u een 40 weken pakket, dan kunt u de opvang op deze dag bijkopen. Het uurtarief voor de opvang op deze stakingsdag (52 weken pakket) is € 6,81 per uur en € 7,59 per uur (40 weken pakket).
Ook kinderen van ouders die geen opvang bij ons afnemen zijn welkom. Zij kunnen opvang afnemen voor € 7,59 per uur.

Aanmelden?
Wilt u opvang op 5 oktober bij ons afnemen? Neemt u dan voor vrijdag 22 september contact op met onze afdeling Klantenservice, zij zijn bereikbaar op 0570 – 85 71 00 of via [email protected] of geef het door op locatie.

De locatie waar wij de opvang aanbieden kan afwijken van uw normale locatie. Wij laten u na aanmelding voor de opvang op deze dag zo spoedig mogelijk weten waar uw zoon of dochter wordt opgevangen. Uiterlijk vrijdag 29 september verneemt u van ons op welke locatie wij opvang bieden.