Schoolvrije dagen

Opvang bij Sam&ko op schoolvrije dagen

Op schoolvrije dagen bieden wij opvang aan, als zeven of meer kinderen hiervan gebruik maken. Tot vier weken voorafgaand aan de schoolvrije dag kun je opvang bij ons aanvragen. Dit kan via de mail: info@samenko.nl of telefonisch op: 0570 – 85 71 00.

Drie weken voorafgaand aan de schoolvrije dag hoor je van onze afdeling Klantenservice of er voldoende kinderen aangemeld zijn en of de opvang op deze schoolvrije dag doorgaat. We proberen hiervoor opvang op schoolvrije dagen zoveel mogelijk samen te voegen. Het kan hierdoor gebeuren dat je kind(eren) op een andere locatie worden opgevangen dan gebruikelijk. De locatie waar de opvang plaatsvindt maken wij ook drie weken voorafgaand aan de schoolvrije dag bekend.

Op de website van de school vind je de schoolvrije dagen voor jullie school.

Heb je een BSO 52 weken overeenkomst, dan is opvang op schoolvrije dagen op de contractueel vastgelegde dagen kosteloos. Wil je opvang op een schoolvrije dag en heb je een BSO 40 weken overeenkomst, of valt de schoolvrije dag op een niet contractueel vastgelegde dag? Dan kun je extra opvang inkopen.

Heb je extra opvang ingekocht, maar wil je de opvang toch annuleren? Dan kan dit kosteloos tot twee werkdagen na het bekend maken van de definitieve locatie.