Sam&ko bakt voor KiKa

Sam&ko bakt voor KiKa
Koekiemonsters bakken voor KiKa!
Naar het idee van ‘Heel Holland bakt’ heeft KiKa iedereen op geroepen om in actie te door lekkere en gezonde dingen te bakken. Sam&ko doet hieraan mee. De maand april staat daarom in het teken van Sam&ko bakt voor KiKa!
 
Overal kom je ze tegen: de baksels voor KiKa. Leuk, lekker, gezellig en met mooie opbrengsten voor het goede doel! De locaties hebben allemaal een eigen draai gegeven aan ‘bakken voor KiKa’.
 
Zo hebben ze bij kinderdagverblijf Sam&pluk heerlijke koekjes en ook vogelkoekjes gebakken.
 
Bij peuterspelen Sam&billy hebben ze er het thema ‘de bakker’ aan gehangen. Zo zijn ze op bezoek geweest bij een echte bakker en hebben ze daar een rondleiding gekregen en een echt bakkersdiploma. Waarnaar ze heerlijke koekjes hebben gebakken.
 
BSO Sam&billy heeft drie middagen koekjes gebakken, potten gevuld met koekjes- en deegmix en deze versierd en hebben KiKa-koekie-kettingen van strijkkralen en taartjes van foamklei gemaakt. Samen met de verkoop van KiKa beren is er op dit moment ruim €655,- opgehaald.
 
De kinderen Sam&koos hebben heerlijke koekjes gebakken en deze hebben ze verkocht aan de medewerkers van het Centraal Bureau van Raster en Sam&ko.
Raster Jongerenwerk gaat vandaag tijdens de kindermiddag voor kinderen van 10-13 jaar cake en koekjes bakken. Dit gaan ze doen in jongerencentrum Moonlight in Colmschate. Deze lekkernijen zullen ze gaan verkopen rondom Winkelcentrum Colmschate. Ben je tussen den 10 en 13 jaar en wil je meedoen? Kom dan naar de Moonlight. Mee doen is gratis!
 
Je kunt deze actie volgen op instagram: Michiel_Raster
De komende dagen staan nog in het teken staan van ‘Sam&ko bakt voor KiKa’. We streven naar een goede opbrengst. Wil je zelf een donatie doen voor KiKa dan kan dat door te klikken op deze link. We zien graag je donatie tegemoet.