Peuterspelen

Leuk, speels en persoonlijk

Peuterspelen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! Op een speelse manier leren kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar sociale vaardigheden zoals rekening houden met elkaar, delen, wachten en samen spelen. We spelen het hele jaar door aan de hand van thema’s. We zingen, knutselen en doen taalspelletjes die te maken hebben met het jaargetijde of bijvoorbeeld een feestdag. Verder is er volop ruimte om te spelen; binnen in de verschillende speelhoeken zoals de poppen-, bouw- en huishoek of lekker buiten in de zandbak, op de fietsjes of op de speelplaats.

In iedere wijk van Deventer hebben wij locaties, dus er is altijd wel een peuterspeelzaal bij u in de buurt. Peuters komen minimaal 2 ochtenden per week spelen en afhankelijk van de beschikbare plaatsen, kunt u zelf aangeven op welke ochtend uw dochter of zoon komt spelen.

Heeft uw zoon/dochter een VVE-toekenning (Voor- en Vroegschoolse Educatie) van het consultatiebureau ontvangen, dan krijgt hij/zij extra ondersteuning en komt 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal.

Interesse?

Wilt u een keer vrijblijvend een rondleiding? Neemt u dan contact met ons op via 0570 – 85 71 00 of klik hier.

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Telefoon 0570 – 85 71 00, e-mail naar [email protected].

Peuterspelen valt onder de wet Kinderopvangtoeslag. Veel werkende of studerende ouders kunnen hiervoor kinderopvangtoeslag aanvragen. Andere ouders kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de gemeente Deventer. Lees hier alle informatie over de kinderopvangtoeslag en de vergoeding van de gemeente Deventer.

Onze peuterspeelzalen: