Peuterspelen

Lekker spelen, leren en ontdekken!

Peuterspelen is niet alleen leuk, het is ook heel leerzaam! Samen met vriendjes en vriendinnetjes speelt je kind het hele jaar door aan de hand van thema’s. De ene keer gaat het bijvoorbeeld over ‘familie’ of ‘verkeer.’ De andere keer over ‘ziek zijn’ of ‘zomer.’ Bij al die thema’s horen leuke liedjes, activiteiten en taalspelletjes. Op een speelse manier wordt je kind langzaam voorbereid op de basisschool. Zo is de overstap straks minder groot.

Peuterspeelzaal Deventer

In iedere wijk van Deventer hebben wij locaties, dus er is altijd wel een peuterspeellocatie bij je in de buurt. Peuters komen minimaal twee ochtenden per week en – afhankelijk van de beschikbare plaatsen – kun je zelf aangeven op welke ochtend je dochter of zoon komt spelen.

Heeft jouw kind een VVE-toekenning (Voor- en Vroegschoolse Educatie) van het consultatiebureau ontvangen, dan is er extra ondersteuning en kan je zoon of dochter vier ochtenden naar peuterspelen.

Tegemoetkoming in de kosten

Peuterspelen valt onder de wet Kinderopvangtoeslag. Veel werkende of studerende ouders kunnen een tegemoetkoming in de kosten aanvragen. Andere ouders kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de gemeente Deventer. Lees hier alle informatie over de kinderopvangtoeslag en de vergoeding van de gemeente Deventer.

Interesse?

Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Die vraag je eenvoudig via onderstaande link aan of bel ons: 0570 -85 71 00. Graag tot binnenkort!

Rondleiding

Onze peuterspeelzalen:

Sam&Koos kinderdagverblijf 4