Onze missie en visie

Hier staan wij voor

Als professionele kinderopvang hebben wij natuurlijk een heldere missie en visie. Iets waarvoor wij ons bed uit komen. Iedere dag een stukje mooier willen maken. Waar geloven wij in?

  • Wij begrijpen de behoefte van jouw kind en handelen daar naar.
  • Wij geloven in een persoonlijke benadering naar ouders.
  • Wij zien wat je kind nodig heeft om zich veilig te voelen en zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.
  • Wij geloven dat we – samen met jou – partners zijn in de opvoeding.

Onze kernwaarden

Dichtbij, passie en delen van kennis en ervaringen zijn onze kernwaarden. Vanuit die basis werken we binnen Sam&ko, maar ook breed binnen de Raster Groep, elke dag aan sterke buurten, krachtige gemeenschappen en het mooist mogelijke Deventer!

Onze missie en visie 2
Dichtbij

Het is fijn als jij ’s ochtends niet ver hoef te reizen. Onze locaties vind je dan ook in iedere wijk in Deventer. We zijn in de verbinding tussen kinderopvang en onze welzijnsdiensten in alle Deventer buurten aanwezig, zichtbaar, en betrokken bij kinderen en hun ouders.

Onze missie en visie 1
Passie

We werken met passie. We hebben plezier in ons werk, zijn toegewijd en geven kinderen en hun ouders een veilig en vertrouwd gevoel.

Onze missie en visie
Delen van kennis en ervaringen

Sam&ko heeft een unieke positie. We zijn aanwezig in alle Deventer buurten en onderdeel van stichting Raster, waar kinderopvang en welzijnsdiensten elkaar versterken. Zo zijn we in staat om aan te sluiten bij de behoeften in de samenleving. We delen onze kennis en ervaringen en zijn erop gericht ons continu te ontwikkelen en verbeteren.