Opvang wanneer onderwijs op 30 en 31 januari staakt

Opvang wanneer onderwijs op 30 en 31 januari staakt

Een aantal basisscholen hebben aangegeven dat ze op donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020 gaan staken. Hoewel deze staking nog onder voorbehoud is, vindt Sam&ko het belangrijk om ouders nu al gerust te stellen. Daarom bieden wij op 30 en 31 januari extra opvang aan, van 08.00 uur tot de normale eindtijd van de schooldag.

Heb je een 52 weken contract en neem je opvang af op de donderdag, dan kun je kosteloos gebruik maken van onze opvang op donderdag 30 januari. Heb je een 52 weken contract en opvang op de vrijdag, dan kun je op vrijdag 31 januari kosteloos gebruik maken van de de opvang. Neem je geen opvang af op deze dagen of heb je een 40 weken pakket, dan kun je de opvang op deze dagen bijkopen. Het uurtarief voor de opvang op deze stakingsdag voor iedereen € 7,15 per uur. Ook voor ouders die nu geen opvang bij ons afnemen.

Aanmelden?
Wil je opvang op 30 en of 31 januari bij ons afnemen? Neem voor vrijdag 24 januari a.s. contact met ons op. Onze afdeling Klantenservice is bereikbaar op 0570 – 85 71 00 of via info@samenko.nl ook kun je je kind(eren) op je eigen BSO-locatie aanmelden.

De locatie waar wij de opvang aanbieden kan afwijken van de normale locatie. Wij laten je na aanmelding voor de opvang op deze dag zo spoedig mogelijk weten waar je zoon of dochter wordt opgevangen. Uiterlijk vrijdag 24 januari a.s verneem je dit van ons.