Opvang wanneer basisonderwijs op 6 november 2019 staakt

Opvang wanneer basisonderwijs op 6 november 2019 staakt

Een aantal basisscholen hebben aangegeven dat ze op woensdag 6 november 2019 gaan staken. Op deze dag debatteert de Tweede Kamer over de onderwijsbegroting van volgend jaar en de onderwijsbonden roepen de scholen op om op deze dag te staken voor meer investeringen in het onderwijs. Waarschijnlijk zijn daarom een aantal basisscholen op woensdag 6 november gesloten.

Hoewel deze staking nog onder voorbehoud is, vindt Sam&ko het belangrijk om ouders nu al gerust te stellen. Daarom bieden wij op 6 november extra opvang aan, van 08.00 uur tot de normale eindtijd van de schooldag.

Heb je een 52 weken contract en neem je opvang af op de woensdag, dan kun je kosteloos gebruik maken van onze opvang op 6 november. Neem je geen opvang af op de woensdag of heb je een 40 weken pakket, dan kun je de opvang op deze dag bijkopen. Het uurtarief voor de opvang op deze stakingsdag voor iedereen € 6,98 per uur. Ook voor ouders die nu geen opvang bij ons afnemen.

Aanmelden?
Wil je opvang op 6 november bij ons afnemen? Neem uiterlijk vrijdag 1 november a.s. contact met ons op. Onze afdeling Klantenservice is bereikbaar op 0570 – 85 71 00 of via info@samenko.nl ook kun je je kind(eren) op je eigen BSO-locatie aanmelden.

De locatie waar wij de opvang aanbieden kan afwijken van de normale locatie. Wij laten je na aanmelding voor de opvang op deze dag zo spoedig mogelijk weten waar je zoon of dochter wordt opgevangen. Uiterlijk vrijdag 1 november verneem je dit van ons.