Openingstijden

Per opvangsoort

Kinderdagverblijf
Onze kinderdagverblijven zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30-18.00 uur. Het is ook mogelijk om dagdelen te komen, ochtend 07.30-13.15 uur of middag 12.30 tot 18.00 uur. Uw kind(eren) kunnen het hele jaar bij ons terecht, met uitzondering van nationale feestdagen. Kerstavond en Oudejaarsavond sluiten de kinderdagverblijven om 17.00 uur.

Peuterspelen
Wij bieden het peuterspelen aan gedurende de 40 schoolweken (gemeente Deventer) van 08.30 uur tot 12.00 uur op alle Sam&ko peuterspeelzalen in Deventer. De meeste peuterspeelzalen zijn vier ochtenden per week geopend en een aantal locaties zelfs vijf ochtenden per week.

Bij Kindcentrum Rivierenwijk is peuterspelen mogelijk in de ochtend van 08.30-12.00 uur en middag van 12.45-16.15 uur. Meer informatie hierover vindt u hier.

Tijdens de schoolvakanties, nationale feestdagen, Goede Vrijdag en de dag na Hemelvaart is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang
U kunt het hele jaar van maandag tot en met vrijdag terecht bij de buitenschoolse opvang locaties van Sam&ko. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten. Kerstavond en Oudejaarsavond sluit de buitenschoolse opvang om 17.00 uur.

De openingstijden zijn:
schoolweken: afgestemd op de eindtijden van de basisschool tot 18.30 uur;

schoolvrije dagen: BSO beschikbaar op studie- of vergaderdagen van het onderwijzend personeel

voorschoolse opvang is mogelijk vanaf 07.30 uur op:

  • Sam&billy op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag;
  • Sam&ronja op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag;
  • Sam&pebbles op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag;
  • Sam&pippi op maandag, dinsdag en donderdag;
  • Sam&sjakie op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag;

vakantieopvang: wij bieden vakantieopvang tijdens de vakantieweken die zijn vastgesteld door de Rijksoverheid en de scholen in de gemeente Deventer*. De vakantie BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.30 uur, op aanvraag vanaf 07.30 uur bij Sam&billy, Sam&pebbles, Sam&pippi en Sam&sjakie.