Mogelijke staking basisonderwijs

Mogelijke staking basisonderwijs

Ongetwijfeld heeft u vernomen dat op dinsdag 12 december 2017, een mogelijke staking in het primair onderwijs plaatsvindt. Dit betekent dat waarschijnlijk veel scholen gesloten zijn op dinsdag 12 december.

Heeft u dinsdag 12 december opvang nodig? Wij bieden opvang aan voor de hele dag of van 8.00 tot het einde van de normale schooldag.

Heeft u een 52 weken contract en neemt u opvang op de dinsdag af, dan kunt u kosteloos gebruik maken van onze opvang op 12 december. Neemt u geen opvang af op de dinsdag of heeft u een 40 weken pakket, dan kunt u de opvang op deze dag bijkopen. Het uurtarief voor de opvang op deze stakingsdag (52 weken pakket) is € 6,81 per uur en € 7,59 per uur als u een 40 weken pakket bij ons afneemt.
Ook kinderen van ouders die geen opvang bij ons afnemen zijn welkom. Zij kunnen opvang afnemen voor € 7,59 per uur.

Aanmelden?
Wilt u opvang op 12 december bij ons afnemen? Neemt u dan voor vrijdag 8 december contact op met onze afdeling Klantenservice, zij zijn bereikbaar op 0570 – 85 71 00 of via [email protected] of geef het door op locatie.

De locatie waar wij de opvang aanbieden kan afwijken van uw normale locatie. Wij laten u na aanmelding voor de opvang op deze dag zo spoedig mogelijk weten waar uw zoon of dochter wordt opgevangen. Uiterlijk vrijdag 8 december verneemt u van ons op welke locatie wij opvang bieden.