Sam&ronja buitenschoolse opvang 1


Andriessenplein 2
7425 GX Deventer

Peuterspelen

ps.ronja@samenko.nl

06-54782184

Buitenschoolse opvang

bso.ronja@samenko.nl

06-55281284

Extra informatie

LRK nummer:199027304

GGD Inspectierapport

Sam&ronja peuterspelen

peuterspelen in de Vijfhoek

Dit maakt Sam&ronja zo leuk!

  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Grote groepsruimtes
  • Leuke thema’s

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de Vijfhoek in Deventer is vernoemd naar ‘Ronja de roversdochter’ uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren. We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Kunst natuurlijk!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Mmm…lekker eten!’

Buitenspelen
Iedere dag halen we even een frisse neus. We spelen buiten op het plein of maken een wandeling. Niets zo gezellig als samen even ‘boodschapjes’ halen bij de bakker!

Openingstijden
Peuterspelen Sam&ronja is geopend op maandag , dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Medewerkers
Bij Sam&ronja werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&ronja graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!