Sam&ronja buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang in de Vijfhoek

Dit maakt Sam&ronja zo leuk!

  • Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak
  • Centraal gelegen bij veel basisscholen
  • Talenthouse

Talenthouse
Deze buitenschoolse opvang in de wijk Vijfhoek in Deventer is vernoemd naar ‘Ronja de roversdochter’ uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren. Iedere dag bieden we fantastische activiteiten voor je kind in ons ‘Talenthouse’. Kinderen doen in blokken van een paar weken bijvoorbeeld mee aan ‘het Cookinghouse’, Dancehouse’, ‘Sportshouse’ of ‘Arthouse’. En aan het einde van het blok is er natuurlijk een feestelijke afsluiting! Super leuk toch om te zien wat je kind allemaal heeft geleerd en gedaan?

Van welke basisscholen komen de kinderen naar Sam&ronja?
Wiz@rd
De Vijf-er
Montessori de Ontdekking
De Rank
Zonnebloem

Openingstijden
We zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Meer informatie over de openingstijden vind je hier. Sam&ronja biedt ook voorschoolse opvang op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 07.30 uur. Op vrijdag vindt de voorschoole opvang plaats bij Sam&billy. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag t/m vrijdag plaats bij Sam&billy.

Ons team
Bij Sam&ronja werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Sam&ronja graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!