Maatmansweg 3
7425 NC Deventer
Nederland

Peuterspelen

[email protected]

06-11342784

Buitenschoolse opvang

[email protected]

06-11342784

Sam&michiel

Spelen in onze natuurspeelplaats met moestuin

Sam&michiel is een peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang locatie gevestigd op de Vijfhoek. Sam&michiel is vernoemd naar Michiel van de Hazelhoeve uit het gelijknamige boek van Astrid Lindgren. Aangezien michiel veel buiten is en enorm van dieren houdt, past zijn naam goed bij deze locatie op Milieu- en Educatiecentrum de Ulebelt.

De kinderen genieten bij Sam&michiel van vrijheid en natuur. De kinderen krijgen vanuit De Ulebelt educatie op het gebied van de verzorging van de dieren en de bewustwording van wat er groeit en bloeit om ons heen. Ook in onze werkplaats in Het Uilennest leven de kinderen zicht uit. Dat we een mooie groene opvanglocatie in een grote woonwijk zijn is uniek. De Ulebelt beschikt over zes hectare weiland, akkerbouw, tuinen en moestuin voor buitenschoolse opvang waar we kruiden en groentes verbouwen. Er is een uitgestrekte buitenruimte met onder andere de stal met dieren en natuurspeelplaatsen; hier kunnen kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren, met waterpompen spelen of zich even rustig terugtrekken. Sam&michiel heeft daarom het ‘Kwaliteitskeurmerk Groene Kinderopvang’ als groene kinderopvanglocatie ook verdient.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&michiel is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang Sam&michiel is geopend op maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Meer informatie omtrent de openingstijden van Sam&michiel vindt u hier.
In de schoolvakanties vindt bij Sam&michiel de opvang plaats op maandag, dinsdag en donderdag en op woensdag en vrijdag bij Sam&billy of Sam&sjakie. Meer informatie over de schoolvakanties kunt u hier vinden.

Sam&michiel verzorgt de buitenschoolse opvang voor kinderen van, basisschool:
L’ambiente Eekhoorn
St. Bernardus
Schakel
Prins Maurits
[email protected]
De Vijf-er
Montessori de Ontdekking
De Rank

Kiest u voor Sam&ko, dan kunt u rekenen op kwaliteit!
Uiteraard voldoen al onze locaties aan de wettelijke eisen. Alle locaties en gastouders worden jaarlijks (in de meeste gevallen onaangekondigd) gecontroleerd door de GGD. De inspectierapporten van deze controles kunt u bekijken in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.
Klik voor de rapporten:
peuterspelen Sam&michiel (omdat onze peuterspeelzalen onder de wet Kinderopvang vallen, worden ze binnen het LRKP als kinderdagverblijf aangeduid)
buitenschoolse opvang Sam&michiel

Medewerkers
Op Sam&michiel werken we met een vast team pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving.

Interesse?
Is Sam&michiel iets voor u en uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op 0570 – 85 71 00 of vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan!