Zwaluwenburg 2
7423 DS Deventer
Nederland

Peuterspelen

[email protected]

06-83651605

Buitenschoolse opvang

[email protected]

06-83651605

Sam&iep

Koken, knutselen of heerlijk spelen op ons speelveld

Sam&iep is een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang gevestigd in de wijk Zwaluwenburg (Colmschate Noord). De locatienaam Sam&iep is –gezien de naam van de wijk- dan ook erg toepasselijk en refereert aan ‘Iep’, half meisje, half vogel, uit het gelijknamige boek van Joke van Leeuwen.

Sam&iep ligt op een centrale plek naast de basisscholen. Er zijn grote ruimtes waar ’s ochtends de peuterspelen. In de middag komen de basisschoolkinderen van de buitenschoolse opvang spelen. Na schooltijd is het voor hen tijd voor ontspanning: knutselen, koken, timmeren en buitenspelen, bij Sam&iep kan het allemaal.

Sam&iep heeft een eigen buitenspeelruimte met speeltoestellen en onderneemt allerlei activiteiten met de kinderen. De kinderen trekken er wel eens op uit naar bijvoorbeeld het speelveld in de kinderspeeltuin of andere speelvelden en naar Milieu- en Educatiecentrum de Ulebelt.

Openingstijden
Peuterspelen Sam&iep is geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang Sam&iep is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf eindtijd school. Heeft u opvang nodig op woensdag en vrijdag? Dan vindt deze plaats bij Sam&michiel. Meer informatie omtrent de openingstijden van Sam&iep vindt u hier.
In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag plaats bij Sam&michiel en op woensdag en vrijdag bij Sam&sjakie. Meer informatie over de schoolvakanties kunt u hier vinden.

Sam&iep verzorgt de buitenschoolse opvang voor kinderen van, basisschool:
L’ambiente Eekhoorn
St. Bernardus
Schakel
Prins Maurits

Kiest u voor Sam&ko, dan kunt u rekenen op kwaliteit!
Uiteraard voldoen al onze locaties aan de wettelijke eisen. Alle locaties en gastouders worden jaarlijks (in de meeste gevallen onaangekondigd) gecontroleerd door de GGD. De inspectierapporten van deze controles kunt u bekijken in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.
Klik voor de rapporten:
peuterspelen Sam&iep (omdat onze peuterspeelzalen onder de wet Kinderopvang vallen, worden ze binnen het LRKP als kinderdagverblijf aangeduid)
buitenschoolse opvang Sam&iep

Medewerkers
Op Sam&iep werken we met een vast team pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving.

Interesse?
Is Sam&iep iets voor u en uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op 0570 – 85 71 00 of vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan!