Rivierenwijk peuterspelen 1


Zaanstraat 1
7417 WN Deventer

Peuterspelen

ps.rivierenwijk@samenko.nl

06-29093258

Extra informatie

LRK nummer:246887783

GGD Inspectierapport

Kindcentrum Rivierenwijk peuterspelen

Peuterspelen in de Rivierenwijk

Dit maakt Peuterspelen bij Kindcentrum Rivierenwijk zo leuk!

Leuke thema’s
Deze peuterspeellocatie in de Rivierenwijk in Deventer heeft vier mooie groepsruimtes in de basisschool. Iedereen kent elkaar. Dat is prettig, want zo is straks de overgang naar school minder groot.

We werken met de ‘piramide methode’ waardoor er altijd thema’s zijn die peuters leuk vinden. Zo gaat het de ene keer over ‘Holletje, bolletje, lente!’ en de andere keer bijvoorbeeld over ‘Verkeer…broem tingeling!’

Buitenspelen
Iedere dag halen we even een frisse neus. We spelen buiten op het plein of maken een wandeling. Niets zo gezellig als samen even ‘ommetje’ maken in de buurt!

Openingstijden
Peuterspelen Kindcentrum Rivierenwijk geopend op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur en op maandag, dinsdag en donderdag van 12.45 tot 16.15 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie over de openingstijden vind je hier.

Dagdelen
Bij peuterspelen kun jekiezen uit onderstaande dagdeel combinaties:

maandagochtend en donderdagmiddag
dinsdagmiddag en vrijdagochtend
dinsdagochtend en woensdagochtend
maandagmiddag en donderdagochtend

Medewerkers
Bij Peuterspelen Rivierenwijk werken we met een vast team gediplomeerde pedagogisch medewerkers. Elke dag staan wij met veel enthousiasme en plezier voor jou en je kind klaar.

Ja, ik wil Peuterspelen Rivierenwijk graag bezoeken!
Je bent van harte welkom! We leiden je met alle plezier rond. Bel ons op  0570 – 85 71 00 of vraag vrijblijvend een rondleiding aan. Tot snel!