Kinderdagverblijf

Veilig en vertrouwd samen spelen

Kinderopvang betekent samen opvoeden. Kinderen zijn uniek, krachtig en hebben talenten om ontwikkeld te worden. Kinderen opvoeden betekent een wereld creëren waar zij zichzelf en die talenten optimaal kunnen ontwikkelen.

Bij Sam&ko bieden we een persoonlijke en warme omgeving waarbinnen kinderen hun eigen weg vinden. Alle locaties van Sam&ko hebben een eigen uniek karakter, zoals de Torteltuin bij Sam&pluk en de centrale ligging van het huiselijke Sam&kiki in het Bergkwartier.

Groene kinderopvang

Bij Sam&pluk en Sam&zaza vinden ze het erg belangrijk om de kinderen kennis te laten maken met de natuur. Zij hebben dan ook het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang. Sam&pluk heeft ook een eigen peuter/buitengroep. Deze groep is geheel gericht op Groene Kinderopvang. Meer informatie over onze groene kinderopvang leest u hier.

Groepsindeling

In alle groepen spelen kinderen van verschillende leeftijden met elkaar. Ieder kind heeft een eigen tempo en al op jonge (baby) leeftijd houden we daar rekening mee. Door de verschillende leeftijden in een groep stimuleren we ook het samenspelen van kinderen. Ze sluiten aan daar waar ze zich het prettigst bij voelen. We geloven in structuur en stabiliteit. Dagen hebben een ritme, we eten op vaste momenten met elkaar en ook slapen en drinken gebeurt op gezette tijden. Voor baby’s houden we – in samenspraak met u – zoveel mogelijk het eigen ritme van slapen, eten en spelen aan.

Er is volop ruimte om te spelen, zowel binnen als buiten en de peuter leert spelenderwijs met andere kinderen te genieten van samen eten, drinken, zingen, knutselen, spelletjes doen en buitenspelen. Noem maar op! Daarnaast worden onze medewerkers een vertrouwd gezicht voor de kinderen. Hierdoor ontstaat er een veilige wereld waar kinderen nieuwsgierig kunnen opgroeien.

Interesse?

Wanneer u interesse heeft in een plaatsing voor uw zoon of dochter op het kinderdagverblijf? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u een keer vrijblijvend een rondleiding? Neemt u dan contact met ons op via 0570 – 85 71 00 of klik hier.

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Telefoon 0570 – 85 71 00, e-mail naar [email protected].

Op verschillende kinderdagverblijven komt elke 6 weken de kapster van Hippe Haartjes langs. Geïnteresseerd in knippen op het kinderdagverblijf? Meld u dan aan.

Onze kinderdagverblijven:

20160720_samenko-klein-extra_9485