Buitenschoolse opvang

Sporten, koken, dansen of creatief zijn

De vrije tijd na school is tijd voor ontspanning! Bij de buitenschoolse opvang vangen we kinderen na schooltijd op. Uit school drinken en eten we eerst samen, daarna kunnen de kinderen kiezen uit één van onze activiteiten. Knutselen, lezen, koken, timmeren, lekker buiten spelen of gewoon even luieren. Het kan allemaal. Op onze locaties werken we vaak met thema’s, daar organiseren we allerlei activiteiten bij, waar uw kind aan mee kan doen.

Talent House

Op enkele locaties hebben we ook ‘Talent House’. We geloven bij Sam&ko in de talenten van ieder kind en de ontwikkeling van talenten stimuleren we graag. Daarom bieden we een actief Talent House programma, in blokken van 6 tot 8 weken; kinderen mogen zelf besluiten om eraan mee te doen. Denk hierbij aan sporten, koken, dansen of creatieve activiteiten. In een blok krijgen ze uitleg, mogen ze van alles zelf doen, uitproberen en sluiten de kinderen soms een blok af door het geven van bijvoorbeeld een voorstelling, feest of demonstratie.

Uw kind wordt door onze medewerkers aan het einde van de schooldag opgehaald, tenzij we met u wat anders afspreken. Buitenschoolse opvang is er ook in de vakanties. Dan is er ook meer tijd voor uitstapjes en bezoeken wij – afhankelijk van de locatie – bijvoorbeeld de scouting gaan we met de kinderen naar ‘Hof van Twello’ of banjeren we lekker langs de IJssel.

Omdat veel buitenschoolse opvanglocaties vlakbij of in de school zitten, is het onderwijs voor ons een belangrijke partner. Samen werken wij aan een doorgaande leerlijn. Op die manier houden we de kwaliteit van onze opvang hoog. We kunnen daardoor een gezamenlijke pedagogische lijn aanhouden waardoor kinderen zich sneller op hun gemak voelen en gewoon zichzelf kunnen zijn.

Alle kinderen die naar een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of gastouder van Sam&ko gaan, krijgen gegarandeerd een plek op de buitenschoolse opvang. Als u rond de 3e verjaardag van uw dochter/zoon de gewenste buitenschoolse opvanglocatie bij ons aangeeft, regelen wij de rest.

Interesse?

Wilt u een keer vrijblijvend een rondleiding? Neemt u dan contact met ons op via 0570 – 85 71 00 of klik hier.

Aanmelden kan telefonisch, per mail of via de website. Onze medewerkers helpen u graag verder. Telefoon 0570 – 85 71 00, e-mail naar [email protected].

Bereken uw netto maandbedrag in onze nieuwe rekentool

Onze buitenschoolse opvang locaties:

De Rank (Vijfhoek)
Sam&abeltje (Zandweerd)
Sam&billy (Vijfhoek)
Sam&iep (Zwaluwenburg)
Sam&jaap (Binnenstad)
Sam&koen (Colmschate)
Sam&koos (Voorstad)
Sam&max (Hoven)
Sam&michiel (Ulebelt, Vijfhoek)
Sam&minoes (Binnenstad)
Sam&okki (Okkenbroek)
Sam&otje (Binnenstad)
Sam&pebbles (Keizerslanden)
Sam&pippi (Zandweerd)
Sam&ronja (Vijfhoek)
Sam&sjakie (Colmschate Zuid)

Buitenschoolse opvang in Deventer

 

 

 

 

 

 

Buitenschoolse opvang in Deventer

Direct inschrijven

Hippe haartjes

Op verschillende buitenschoolse opvang locaties komt elke 6 weken de kapster van Hippe Haartjes langs. Geïnteresseerd in knippen op de BSO? Meld u dan aan.