Ceintuurbaan 10
7415 AL Deventer
Nederland

Kinderdagverblijf

[email protected]

06-12414286

Peuterspelen

[email protected]

06-11352293

Buitenschoolse opvang

[email protected]

06-11352293

Sam&koos

Heerlijk spelen en ontdekken

Sam&koos bevindt zich in de oude ziekenhuisbuurt aan de Ceintuurbaan (Voorstad). Met een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang is Sam&koos een locatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Sam&koos is vernoemd naar Matroze Koos. Hij is de vriend van Japie Apekop en hun avonturen staan in het boek Japie Apekop en Matroze Koos van Margreet Strijbosch en Charles Michels.

Sam&koos is goed bereikbaar vanuit de binnenstad en diverse omliggende wijken als Voorstad, Tuindorp en Keizerlanden. De kinderen kunnen er naar hartenlust spelen en ontdekken. De peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang delen de groepsruimte en hebben een eigen buitenruimte. Het kinderdagverblijf heeft vijf eigen ruimtes en een speelplein met natuurlijke speelelementen. Regelmatig worden er samen met de peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Zo komen de oudere kinderen weleens voorlezen op het kinderdagverblijf en spelen ze samen buiten.

Openingstijden
Kinderdagverblijf Sam&koos is geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Peuterspelen Sam&koos is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Buitenschoolse opvang Sam&koos is geopend op maandag t/m vrijdag vanaf eindtijd school tot 18.30 uur. Meer informatie omtrent de openingstijden van Sam&koos vindt u hier. In de schoolvakanties vindt de opvang op maandag, dinsdag en donderdag hier plaats en op woensdag en vrijdag bij Sam&pebbles.

Sam&koos verzorgt de buitenschoolse opvang voor kinderen van, basisschool:
Montessori van Lith
Windroos Bierstraat
De Paladijn
Het Palet
De Tintaan
Kindcentrum Rivierenwijk

Kiest u voor Sam&ko, dan kunt u rekenen op kwaliteit!
Uiteraard voldoen al onze locaties aan de wettelijke eisen. Alle locaties en gastouders worden jaarlijks (in de meeste gevallen onaangekondigd) gecontroleerd door de GGD. De inspectierapporten van deze controles kunt u bekijken in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Kijk voor de rapporten van:
kinderdagverblijf en peuterspelen Sam&koos (omdat onze peuterspeelzalen onder de wet Kinderopvang vallen, worden ze binnen het LRKP als kinderdagverblijf aangeduid)
buitenschoolse opvang Sam&koos

Medewerkers
Op Sam&koos werken we met een vast team pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving.

Interesse?
Is Sam&koos iets voor u en uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op 0570 Р85 71 00 of vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan!