Spijkerpad 1
7415 AR Deventer
Nederland

Peuterspelen

[email protected]

06-22500243

Kindcentrum Het Palet

Een goede voorbereiding op de basisschool

Kindcentrum Het Palet is gevestigd in basisschool Het Palet. Naast de ruime binnenruimtes heeft deze locatie een plein met alle ruimte om lekker te rennen en plezier te maken. De peuters, in de leeftijd van 2 tot 4 jaar, zingen, knutselen en spelen volop. Ze hebben een uitdagend programma aan de hand van thema’s, deze manier van werken sluit goed aan bij de scholen in de omgeving. We werken nauw samen met deze scholen, zodat de kinderen goed zijn voorbereid op de basisschool als ze 4 jaar zijn en er een soepele overgang plaatsvindt.

Openingstijden
Kindcentrum Het Palet is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. In de schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten. Meer informatie omtrent de openingstijden van Het Palet vindt u hier.

Kiest u voor Sam&ko, dan kunt u rekenen op kwaliteit!
Uiteraard voldoen al onze locaties aan de wettelijke eisen. Alle locaties en gastouders worden jaarlijks (in de meeste gevallen onaangekondigd) gecontroleerd door de GGD. De inspectierapporten van deze controles kunt u bekijken in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.
Klik voor de rapporten: peuterspelen Kindcentrum Het Palet (omdat onze peuterspeelzalen onder de wet Kinderopvang vallen, worden ze binnen het LRKP als kinderdagverblijf aangeduid)

Medewerkers
Op Kindcentrum Het Palet werken we met een vast team pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zorgen voor een veilige, vertrouwde en gezellige omgeving.

Interesse?
Is Kindcentrum Het Palet iets voor u en uw kind(eren)? Neem dan contact met ons op 0570 – 85 71 00 of vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan!